Nouvelle Agence - vastgoedmakelaars in Westende

Professioneel en betrouwbaar, dat zijn de kenmerken van ons immobiliënkantoor NOUVELLE AGENCE.

Sinds 1967 is ons vastgoedkantoor op de markt actief als succesvolle makelaar aan de Belgische kust en met onze titel als erkend vastgoedmakelaar bij het BIV en als lid van de Kamer van Immobiliën van België, staan wij dan ook steeds garant voor een vakkundige ondersteuning.

Bent u op zoek naar een studio, appartement, woning,… of wenst u eerder een vakantieverblijf in diezelfde regio, Nouvelle Agence staat voortdurend voor u paraat en biedt u de uitstekende service die u verdient.

Nouvelle Agence gaat daarenboven steeds vlot en efficiënt te werk en maakt telkens weer gebruik van officiële documenten, zowel voor het opstellen van een verkoopmandaat of verkoopsovereenkomst. Nouvelle Agence heeft bovendien de nodige ervaring waardoor correcte prijsschattingen de maatstaf zijn.

Bekijk via onze website alvast ons ruim en divers aanbod. Een appartement, studio, woning of vakantiewoning, u vindt de geschikte woning steeds en snel bij ons terug.

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Te koop & Te huur

Nouvelle Agence is als toonaangevend vastgoedkantoor zowel actief in Westende, Middelkerke, Nieuwpoort,… en dat zowel voor appartementen, woningen, studio’s,… te koop en te huur. Bekijk alvast de ruime keuze via de rubrieken Te koop en Te huur. Per woning vindt u steeds een detailweergave met foto’s, beschrijven en kan u ons ook steeds contacteren omtrent bijkomende informatie. 

Vakantieverhuur

Zin om er even tussenuit te gaan langs de Belgische kust? Definieer dan snel via onze Vakantieverhuur de periode van uw verblijf, specificeer de ligging en eveneens het type van de vakantiewoning of appartement en bekom in een handomdraai alle woningen uit ons aanbod. Wij doen een voorstel volgens uw wensen. 

Bekijk ons aanbod vakantieverhuur

Diensten

U verkoopt graag uw eigendom, maar de tijd ontbreekt u om alles zelf te doen? Doe dan een beroep op de hulp van een professionele makelaar die u het bet kan helpen bij een snelle en efficiënte verkoop van uw onroerend goed. Kies voor Nouvelle Agence en u bent vertrokken.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons