U wenst uw eigendom te verkopen?

U zou graag uw eigendom verkopen maar tijd hebt U niet (publiciteitskosten, afficheren, bezoek ter plaatse, enz.). Dan moet U beroep doen op een professionele makelaar die U het best kan helpen bij het snel en efficiënt verkopen van uw onroerend goed.
Daarom kiest U best NOUVELLE AGENCE.

NOUVELLE AGENCE is de oplossing
Sinds 1967 is het immobiliënkantoor NOUVELLE AGENCE actief als professioneel en betrouwbare makelaar aan de Belgische Kust.

Duidelijke afspraken en correcte service zijn belangrijk
Alvorens uw eigendom te verkopen, is het altijd best een goede schatting te maken en duidelijk uw wensen te laten kennen. Daarvoor biedt NOUVELLE AGENCE U een gratis schatting, zonder verbintenis.
Aan U te beslissen om met ons samen te werken.

U zult verlangen om met ons samen te werken. Waarom?...wij vertellen het U hieronder...

Het 5 sterren netwerk.

Om U nog beter te helpen bij de verkoop van uw eigendom, heeft NOUVELLE AGENCE, samen met vier andere kantoren, een samenwerkingsakkoord ondertekend.
Het principe is het volgende: U tekent een verkoopsmandaat bij ons. Automatisch, en zonder bijkomende kosten, hebt U niet één maar liefst vijf agentschappen, verspreid over Westende en Middelkerke, die zullen samenwerken aan de verkoop van uw onroerend goed. Vijf erkende makelaars, die U vijf professionele verkoopspunten aanbieden, met hun volledige infrastructuur, t.t.z. meertalig personeel, verschillende Internetsites, meerdere advertenties in uitstalramen en kranten enz.

Allerhande publiciteit

De dag zelf van het te koop stellen van uw pand, zullen wij foto's en inlichtingen doorsturen naar het Internet, op verschillende immo-sites, zoals Immoweb, Brenda, Immonet enz. Wij zullen ook uw pand afficheren in de vijf uitstalramen in verschillende talen en met duidelijke foto's en/of grondplan.

Ons commissieloon

Indien uw eigendom effectief wordt verkocht, vragen wij een commissieloon volgens de meest concurrentiele tarieven. Als wij niet verkopen, moet U ons ook niets betalen, zelfs de kosten in de verschillende media's blijven te onzen laste.

Ons klantenbestand

Wij zorgen ervoor dat uw eigendom zo snel mogelijk verkocht wordt. Daarvoor beschikken wij over een zeer uitgebreid verkoopprogramma, met een bestand van potentiële kopers die ons regelmatig raadplegen betreffende de aankoop van een pand. Als uw pand te koop wordt gesteld, worden die mensen onmiddellijk om de hoogte gesteld en krijgen ze een uitgebreid overzicht van uw pand.

Onze dienst naverkoop

Onze taak beperkt zich niet uitsluitend tot de verkoop van uw eigendom. Zodra uw koper het genot van uw pand krijgt, zal NOUVELLE AGENCE het nodige doen om de verschillende maatschappijen op de hoogte te brengen van uw vertrek (water- en elektriciteitsmaatschappij, syndicus, enz.) en we zullen tevens alle tellerstanden doorgeven waar het moet. U hoeft dus niets te doen.

Zijn er nog vragen?

Na dit kort maar duidelijk overzicht van onze troeven, hopen wij U te hebben overtuigd van onze professionele aanpak.
U raadpleegt momenteel onze website. Ga even naar de rubriek "verkoop". U zult vaststellen dat wij alles in het werk stellen om elke pand zo goed mogelijk naar voren te brengen.
Wij zouden het op prijs stellen U als klant te mogen rekenen en nodigen U uit om ons vrijblijvend te contacteren betreffende onze toekomstige samenwerking.

Vraag uw gratis schatting aan Blijf op de hoogte van het aanbod