• Welkom bij Nouvelle Agence
  • Welkom bij Nouvelle Agence
  • Welkom bij Nouvelle Agence

Welkom bij Nouvelle Agence, uw vastgoedkantoor in Westende

Professioneel & betrouwbaar

Professioneel en betrouwbaar, dat zijn de kenmerken van ons vastgoedkantoor NOUVELLE AGENCE.

Sinds 1967 zijn wij actief als succesvolle vastgoedkantoor aan de Belgische kust en als BIV-erkende vastgoedmakelaar/syndicus en lid van de confederatie van Immobiliën van België (CIB), staan wij dan ook steeds garant voor een vakkundige ondersteuning.

Bent u op zoek naar een studio, appartement, woning,… of wenst u eerder een vakantieverblijf in diezelfde regio, Nouvelle Agence staat voortdurend voor u paraat en biedt u de uitstekende service die u verdient.

Nouvelle Agence gaat daarenboven steeds vlot en efficiënt te werk en maakt telkens weer gebruik van officiële documenten, zowel voor het opstellen van een verkoopmandaat of verkoopovereenkomst. Nouvelle Agence heeft bovendien de nodige ervaring waardoor correcte prijsschattingen de maatstaf zijn.

Bekijk via onze website alvast ons ruim en divers aanbod. Een appartement, studio, woning of vakantiewoning, u vindt de geschikte woning steeds en snel bij ons terug.

Een greep uit ons aanbod

Vraag uw gratis waardebepaling

Vergroot uw verkoopkans met een realistische schatting. Weet u hoeveel uw eigendom écht waard is? Een realistische schatting van de waarde van uw eigendom is essentieel bij de verkoop van uw pand. Want alleen dan kunnen we de maximaal haalbare verkoopprijs realistisch bepalen.

Vraag uw schatting aan

Nieuws

Bekijk al het nieuws
Vraag uw gratis schatting aan Blijf op de hoogte van het aanbod